Bommel-Deurne De heren uit Gelderland z

Bommel-Website laten maken Deurne
De heren uit Gelderland zijn de laatste weken aardig op dreef 4 van de 6 punten die beschikbaar waren tegen nummer 2 en 3 die hebben de mannen gepakt. De mannen van Bommel schijnen wat vlagen van hun oude vorm van voorgaande seizoenen terug te krijgen. Dus verwacht ik bij deze speelronde geen gekke dingen tegen -2 en kunnen de wakkergeschudde heren met volle moed om hoog naar de ranglijst kijken.
8-2

Website laten maken Boxmeer-Horst
Hoest vorige week met behulp van de man met de pet toch nog een puntje kunnen redden in eigen huis tegen Bommelerwaard. Ze zullen nu toch wel weer moeten gaan strijden voor wat ze waard zijn en laten zien dat ze wat kunnen zonder hulp van de man met de pet. Website laten maken Boxmeer met antihockey uiteraard te zwak voor in matige vorm kerende Hoest.
1-3

Civicum-Website laten maken Waalwijk
De koplopers uit deze competitie tegen een wisselvalig Website laten maken Waalwijk. Oftewel een makkelijke overwinning op eigen veld voor Cuijck. Website laten maken Waalwijk wel heel effectief dus die zullen nog wel een goaltje meepakken omdat de keeper ruzie had met zijn vriendin tijdens de wedstrijd.
5-1

Don Quishoot-Liberty
DQ matige laatste wedstrijden gespeelt maar geen wedstrijd verloren. Liberty heeft zijn vorm weer gevonden na de zepert in Gelderland twee weken geleden. En wist thuis de boeren uit Website laten maken Boxmeer met 9-3 van het matje te vegen. Een spannende pot in de lichtstad staat aankomende speelronde op de planning. De studs toch met het thuisvoordeel onder het support van de medestWebsite laten maken Udenten. Door de frustratie die door de al dronken stWebsite laten maken Udenten aan de zijlijn opwekt zal de coach van Liberty weer met de rode prent eraf worden gestuurd en wordt het toch een leuke middag voor de mannen aan het thuisfront.
5-2

Hoco-Website laten maken Oirschot
Soshc thuis leid meestal tot puntenverlies en boetes voor te uitspelende partij. Een emotionele dag voor de sosboys, Tandarts Louk heeft besloten om het heft in eigen hand te nemen om zo de resultaten weer naar eigen tevredenheid te maken aangezien het na de winterstop niet helemaal gaat zoals gepland. Website laten maken Oirschot prima middenmotor moeten toch alle zeilen bij zetten om in het laatste kwart met de overgebleven 8 man niet punten te verliezen.
2-2

Mop-Website laten maken Wijchen
Mop verkeerd in kritieke toestand 1-1 gelijk tegen een team die in de min staat Hoe Dan!? Na een crisisberaad op de vrijdagavond onder het genot van de nodige flesjes dom p is er besloten om naar de coach van de dames 1 te stappen om te vragen of er opties waren tot plastisch chirurgie om zo het niveau van het mannenteam een beetje omhoog te helpen. Na een riante bonus te hebben gekregen besloten er toch een paar dames om met dit plan in zee te gaan. Dit ging allemaal goed tot het 4e kwart dat de mannen uit Website laten maken Wijchen besloten om even fysieke kracht in het spel te gooien en ja dan worden de kersverse aanwinsten toch nog onder de voet gelopen.
4-4