Deurne-Mop De mannen van de -3 punten h

Website laten maken Deurne-Mop
De mannen van de -3 punten hebben afgelopen weekend weer laten zien waarom ze daadwerkelijk -3 punten hebben door grandioos met 8-1 te verliezen van de sos boys uit oisterwijk. Deze week staan een thuiswedstrijd te wachten en de lekkere hockeymoeders komen op bezoek bij -3. De hockeymoeders weten de scheidsen lief aan te kijken en die besluiten de toekomstige grootgeldverdieners een makkelijke overwinning te geven. Als beloning krijgt de arbitrage een bezoekje van de hockeymoeders na de wedstrijd. Een makkelijke middag dus voor de mamas kindjes uit Website laten maken Vught. Een kleine moeite voor hun schatteboutjes.
3-7

Hoest-Bommel
Bommel heeft hun oude vorm teruggevonden afgelopen weekend en heeft laten zien wat ze echt waard zijn tegen de woestijnratjes. Er wordt gespeculeerd van amtchfixing maar als je de wedstrijd bijwoonde wist je dat daar overduidelijk geen sprake van was. De mannen uit Dongen hadden geen goed voorbeeld aan hun coach deze zondag die terecht met rood van het veld werdt gestuurd. Bommel heeft een klein voordeel, Hoest heeft het weekend al een wedstrijd gespeeld in de sc. De mannen uit Bommel ruiken na de overwinning van zondag bloed en gaan er alles aan doen om dat resultaat dit weekend door te trekken. Hoest zoals eerder gezegd uitgeput van de bekerwedstrijd begint slaperig aan de wedstrijd en krijgt snel al 3 snelle goals om hun oren van de jonge goden uit gelderland. Daarna lijkt hoest wakker geshcud en hoesten ze twee keer de bal de goal in. Het wordt nog spannend maar Bommel begint hun oude vorm terug te krijgen en houd de voorsprong.
2-3

Liberty- Boxminder
Na vorige week een jantje te hebben gekregen van Bommel zijn de woestijnratten er gebrand op om weer te winnen en dat blijkt deze wedstrijd ook uit de praktijken van de scheidsrechter. 2 keer geel voor de aanvoerder van Boxminder omdat hij verkeerd naar de arbitrage keek. De keeper van Liberty heeft nog wel traumas van afgelopen zondag toen hij een goal van de achterlijn tegenkreeg dus hij heeft zich vastgebonden aan de linkerpaal zodat niemand via daar kan scoren.
5-2

Website laten maken Oirschot- Civicum
Civicum koploper in de poule en doet het eigenlijk nooit slecht dus dat wordt een overwinning op de niet consitente middenmotor Website laten maken Oirschot. Wat blijkt is dat Website laten maken Oirschot toch wat sterker op eigen veld is dan dat vooraf werdt verwacht maar Civicum recht de rug en verslaat deze NoordWest EIndhovenaren in de laatste twee kwarten.
1-4

Wolluk- Studs
Studs over het algemeen heel sterk en Wolluk kan soms verrassende resultaten boeken. Wolluk thuis is toch uiteindelijk geen partij voor de doorgewinterde pilsfanaten uit de lichtstad. Het 2e, 3e, 4e en het 5e kwart wordt overduidelijk gewonnen door de studs. De kinderen uit Wolluk kunnen verrassen de studs in het 1e kwart, die dronken aankwamen bij de wedstrijd.
2-7

Website laten maken Wijchen-Hoco
Website laten maken Wijchen een prima team die zich staande houd en mee doet om de bovenste plekken in het klassement. Hoco dat door hun verslaving aan het pure witte poeder op zondag en mede door hunzelf uitgekozen arbitrage op het thuisfront enkele punten weet te verzamelen. Helaas voor de canada goose boys is het deze zondag uit in Website laten maken Wijchen waar ze niet zo hoWebsite laten maken Uden van sos snuivende verwende kinderen. Die sturen ze het liefst zo snel mogelijk terug over de Maas. Zo gezegd, zo gedaan. De mannen uit Website laten maken Wijchen bereiden zich het hele weekend voor op deze wedstrijd en weten de sos voorraad van de canada goose boys te vinden op de zaterdagmiddag en verwisselen dat met wat wasmiddel. Door deze ingreep weten de mannen uit gelderland de sos mannen na de eerste helft al terug te sturen naar Brabant doordat de prestaties van de sWebsite laten maken Ossers alleen Website laten maken Bestonden uit het witte goud en de arbitrage, nu deze beide troefkaarten weg zijn gevallen komt iedereen erachter dat ze eigenlijk niks kunnen en hierdoor gaan ze terug naar huis na de 1e helft.
10-0