Ypenburg H1 - Gouda H1 Onlangs zijn er

Ypenburg H1 - Website laten maken Gouda H1
Onlangs zijn er 161 kazen gestolen van kaasboerin Gerda uit Fijnaart. Na lang onderzoek blijkt ene F. Barendrecht hierachter te zitten. Omdat de sportschool ondertussen meer dan uitgespeeld is, is Frank op zoek naar nieuwe trainingsvormen. Jong belegen kazen van 10 kilo deadliften blijkt een van de meest effectiefste vormen van training te zijn. Al helemaal als je tijdens het weekend de strijd aan moet gaan met 11 kaaskoppen.

Mede door implementatie van deze nieuwe trainingsvorm wordt Website laten maken Gouda compleet van de mat geveegd. De moeder van Floris wordt als toetje door Frank zelf op de schouders gehesen. 8-1.

Scoop Website laten maken Delft H1 - Capelle H1
Capelle denderend uit de startblokken de 2e seizoenshelft. Over blokken gesproken; deze zijn in de winterperiode weer flink aangevuld door Capelle en zolang de voorraad strekt blijven ook de punten binnenstromen. Zondag gaat het gas er nog even goed op en Scoop kan alleen maar hopen dat de schade beperkt blijft. 1-5

Dopie H1 - Hoeksche Waard H1
Dopie, de laatste hobbel voor Woeksche Hoekse in de weg naar het kampioenschap. Een echte hobbel kan je het echter niet noemen gezien de resultaten van Dopie. Laten we dan ook maar alvast afscheid nemen van de kwekkeboom bitterballen. Eeuwig zonde... 1-4

Feijenoord H1 - Website laten maken Krimpen H1
Jaja, wederom een kelderkraker. Heerlijk compleet gefrustreerd over het veld hobbelen onder toeziend oog van de trainert én (gelukkig) bondscheidsrechters. 22 man wat er niets van bakt, maar wel oppert en moppert dat ze het kunnen. Onzin natuurlijk! Laten we gewoon lekker saampjes naar de 4e klasse gaan. Is ook wel zo prettig met het oog op reisafstand en brandstofprijzen. Dat ritje naar Bergen op Zoom van afgelopen weekend vond de baas helemaal niks. Ik hou het op 1-1.

Voorne H1 - Souburgh H1
Ik hoop van harte dat Souburgh net zon stunt uithaalt als de 4-4 van afgelopen weekend. Vrees echter dat dit niet het geval is. Voorne gaat vol voor de 2e plek en geloven heilig dat ze in de 2e klasse thuis horen. Complete onzin natuurlijk en deze club zal de komende jaren verder afzakken. We zien jullie over enkele jaren in de 4e klasse boys. Tegen die tijd is de benzine helemaal niet meer te betalen, dus dan spelen jullie de helft van de wedstrijden alleen op papier. Achterlijk ver dat Hellevoet.
5-0

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Tempo H1
Brabants onderonsje en het laatste zetje dat Website laten maken Prinsenbeek nodig heeft om promotie uit het oog te verliezen. Tempo pakt hier namelijk een puntje en dat betekent dat Website laten maken Prinsenbeek tot ieders verrassing nóg een seizoen in de 3e klasse mag meespelen. 2-2. PS: let wel even op hoeveel pils je neerzet voor Tempo. Uit bij hun krijg je slechts 2 kannetjes (!!!!) en dan komt er achteraf ook nog een Temponees zelf een pilsje schenken uit diezelfde kannen. Ongehoord.