Wat een heerlijke uitslagen zeg. Hoekse

Wat een heerlijke uitslagen zeg. Hoekse laat zien dat ze terecht nummer 1 staan. De Prinsjes dachten op een carnaval after party te staan en morsen dure punten. Capelle met winst op Bak en zijn mannen mogen we ook dankbaar zijn. Nummers 2 to 6 binnen 6 punten van elkaar en nog 7 potjes te gaan. Saai is het zeker niet.

Komend weekeinde staat er voor Dopie nu wel wat op het spel. De verlies puntjes zijn zuur tegen Capelle en men mag blij zijn dat Voorne en Website laten maken Prinsenbeek niet optimaal profiteren. Thuis tegen Hoeksche Waard zullen ze het moeten laten zien, al heb ik daar een hard hoofd in. Floris is tegenwoordig coach van Hoekse en zijn moeder doet daar goed werk, de neus presteert al een stuk beter. Hoekse ook hier te sterk 2-4.

Het MMA duel is qua punten in het voordeel uitgevallen van Frank en zijn mannen. Onderzoek deze week moet de werkelijke schade nog aan het licht brengen. Maar met een goed gevulde pot aan oppeppertjes moet het lukken om een kaasfondue maken. De goudse kaaskopjes mogen dan van de nepstWebsite laten maken Udentjes hebben kunnen winnen, dit wordt echter weer een drama potje. 3-0 voor Frank zijn mannen.

De trainert krijgt zijn oude ploeg weer eens op bezoek. Met een half team in de lappenmand en Jimmy geschorst is dit een potje voor de bookmakers. Trainert wil graag terug naar het oude nest nu bekend is geworden dat er een heus waterveld komt. Zijn opstelling verraad competitie vervalsing, of is het toch een instinker? 1-2 voor de mannen van de pastoor.

De scooterboys hebben er zin in. De neptieten hebben niet gewerkt, de rokjes wel. De prinsjes zijn goed van slag geweest in de sahara. De doos van pandorra gaat open tegen Jimmy en zijn mannetjes, waar Voorne denkt dit makkelijk te kunnen winnen. Zaterdag avond in het cafe staan deze ploegen al tegen elkaar aan de bar. De poedertjes in de glazen en half Voorne kan geen scheet meer laten zonder vervelende consequenties.
Op halve kracht worden de punten hier dan ook gedeeld, 3-3.

Prinsjesgedrag is ontkennen dat je een probleem hebt. Wel zeggen dat je wil promoveren, maar als er ook maar iets met carnaval is dan geven ze niet thuis. In de sahara waren de rokjes een vervelende afleiding en nu komt Opa uit BopZ met een 10 tal opblaas poppen het veld op. De basis klanten van de prinsjes zijn in geen velde of wegen meer te bekennen bij de afslag waardoor Tempo met de rust 3-0 voor staat. De prinsjes komen na de thee wel allemaal het veld op en maken er nog net 3-3 van.

En dan die witte neuzen nog tegen de arme stWebsite laten maken Udentjes. Daan heeft zijn mannen van de bitterballen af weten te hoWebsite laten maken Uden en Dopie laten afdruipen als een stel kleine kinderen. Op de campus in Website laten maken Delft komen de vrouwtjes van Dopie de Hoekse jongens gek maken. De nepstWebsite laten maken Udentjes kijken er jaloers naar en vergeten helemaal te ballen. Capelle profiteert optimaal en neemt de puntjes mee naar huis. Halverwege keren ze nog even om omdat ze de Bob RWebsite laten maken Oss kwijt zijn, die blijkt tussen de vrouwtjes van Dopie in te staan met zijn kwast. Hier komt hij beter tot zijn recht dan op het veld. 0-4