Bommel - Liberty Een pot waar vorige ke

Bommel - Liberty
Een pot waar vorige keer veel goals vielen. Bommel heeft een zeer jong team dit jaar. Spelen wel aardig hockey, maar wil eigenlijk gewoon alleen zuipen en proberen wat jonge grietjes van de tegenstander te verslinden. Vorige wedstrijd heeft Bommel de mascotte uit Dongen weten te kapen. Dit blijft natuurlijk ongestraft. De nummer 3 van Bommel heeft een leuk meisie langs te kant staan. De nummer 10 van Liberty weet echter ook wel raad met dat jonge grut. De nummer 10 schiet er twee in en beland per ongelijk in de verkeerde kleedkamer. Je raad het al: zijn vlugge vingers doen hun werk en de nummer 3 van Bommel blijft twee keer met lege handen staan. Overigens gaat de trui van de keeper van Dongen dan eindelijk de fik in. Voor de rest leuke wedstrijd om naar te kijken.
2-4

Website laten maken Boxmeer - Don Quishoot
Mijn god, mijn god wat een zielige ploeg is dat Website laten maken Boxmeer zeg. Dat je niet super goed kan hockeyen is prima, maar dat je zo onsportief spelletje op de mat legt. En dan nog steeds niet begrijpen dat dames 1 altijd mondharmonica speelt bij de spits van de tegenstander. DQ gelooft het wel en jakkert er op zaterdag een paar van die stiffels in. Website laten maken Boxmeer denkt serieus dat ze iets kunnen betekenen in de competitie, dus de mannen gaan op zaterdag gezellig met zijn alle bowlen zonder enig bier te laten vloeien. Lekker ballen tegen kegels gooien en praten over hun gevoelens. De nummer 7 stuurt nog tevergeefs een dickpick naar de nummer 4 van dames 1. Weer geen reactie helaas en dus weer door het vuistje gieren.
1-5

Civicum - Website laten maken Wijchen
Civicum heeft zich goed weten te herpakken en staat terecht op de eerste plaats. Website laten maken Wijchen daarentegen staat veel te hoog voor het matige hockey dat ze laten zien. Website laten maken Wijchen neemt deze wedstrijd dan ook uiterst serieus en gaan op trainingskamp. De mannen gaan gezellig met zijn alle naar recreatiegebied Berendonck om ff de koppies leeg te maken. Maar dat is niet enige wat leeg gaat dat wekeend... In de spa wordt de coach betrapt met de nummer 8 van Website laten maken Wijchen, die tenslotte net uit de A komt. Dit debacle gaat niet in de koude kleren zitten binnen het team. De coach wordt per direct uit het team gezet en voortaan moet gedouched wordt alla voetbal (dus met de onderbroek aan). Website laten maken Wijchen is zondag nog niet herstelt van deze affaire en dat is zondag ook terug te zien.
6-0

HOCO - Website laten maken Deurne
Wonder boven wonder pept Website laten maken Deurne zich weer dusdanig op om te verschijnen aan de afslag. Trainen doen ze al niet meer, ze gaan in plaats daarvan 2x leauge of legends spelen op het zolderkamertje. Met frisse tegenzin hopen ze eindelijk uit de min score te komen. En ze hebben nog eens een goeie kans ook. De plaatselijke sos-leverancier van HOCO is namelijk opgepakt. Hierdoor moest HOCO onverwachts aan de goedkopere PEP variant. De jonge knullen zijn dit niet gewend en hebben iets te diep in het zakje gekeken. Gelukkig kan Website laten maken Deurne er echt helemaal niks van en weet HOCO thuis nog net de overwinning binnen te slepen.
4-2

MOP - Horst
MOP doet echt wel zijn Website laten maken Best, maar het weet nog steeds niet te overtuigen. Horst daarentegen heeft wel de eerste plek moeten afstaan en dat frustreert de mannen. MOP gebrand om eindelijk weer eens wat punten te pakken en laat zich niet gek maken door de halve Duitsers. MOP heeft gewoon net wat meer zelfvertrouwen nodig om de bal in het juiste doel te laten rollen. Dames 1 overlegt met elkaar, wie van deze prachtige dames offert zich op om heren 1 aan de punten te helpen. Drie dames stappen naar voren en geven de nummer 2,9 en de keeper de avond van hun leven. En met resultaat! MOP weet dan niet te scoren, maar de keeper houdt letterlijk 25 ballen van de lijn waardoor MOP gelijkspeelt.
0-0

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Waalwijk
Website laten maken Oirschot een wisselvalige ploeg die dit seizoen voor handhaving zal gaan. Website laten maken Waalwijk daarentegen zal dit seizoen alles moeten geven om degradatie te voorkomen. Het jonge team van Website laten maken Waalwijk heeft wel kwaliteiten maar kan nog niet echt overtuigen. Iedereen weet dat de coach van Website laten maken Waalwijk van lekker eten houdt. Zo staat in zijn contract dat hij na de training altijd naar de mc donalds mag op de kosten van de club. Bij de vrijdagtraining maakt hij daar weer vrolijk gebruik van. De big mcs doen de gezondheid van de coach echter geen goed. Petertje wordt opgenomen in het ziekenhuis en moet van de arts toch echt op zijn gezondheid gaan letten. Zo mag hij niet meer ongezond eten en ook niet kijken naar de wedstrijd van aanstaande zondag. Zijn hart kan de spanning niet aan. Zonder coach weet Website laten maken Waalwijk zich geen raad. De jongens beginnen ruzie te maken in het veld omdat hij zijn pokemon kaarten gestolen heeft. De boel escaleert en Website laten maken Waalwijk speelt de 2e helft nog maar met 9-man. Website laten maken Oirschot maakt hier dankbaar gebruik van.
4-0