Capelle H1 - Dopie H1 0-4 Capelle is na

Capelle H1 - Dopie H1 0-4
Capelle is na het verlies bij Voorne ook wel klaar als het zou gaan om promotie. Niet dat ze daar echt mee bezig waren, er is immers zo veel meer deugd in de wereld. Witgoed, Flamousjes, June, de moeder van Floris en hoogst waarschijnlijk ook het half bakken werk van Bob RWebsite laten maken Oss. De Henegouwers zeiken Capelle voor aanvang al af om vervolgens snel weer te vertrekken naar veiligere oorden.
Souburgh H1 - Website laten maken Prinsenbeek H1 1-0
De scooterboys gooien het over een andere boeg. De rokjes gaan aan, nep tieten omgebonden en jawel de prinsjes zijn helemaal van slag. Een ware fata morgana op het sahara veld zorgt ervoor dat de prinsjes wederom gaan afhaken voor promotie. De scooterboys weer terug in de race voor handhaving.

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1 7-2
Jammer voor Voorne, maar er zullen dus bondsscheidsrechters zijn. Jimmy kan geen corners meer versieren door te appelleren en weg is het sterkste wapen van Voorne. Plek 2 blijft het hoogst haalbare en het is jullie gegund. Nee niet vanwege jullie sportieve instelling, we zijn jullie gewoon graag kwijt.

Website laten maken Gouda H1 - Scoop Website laten maken Delft H1 1-3
Het is nog interessanter om naar de moeder van Floris te zoeken dan hier ook maar een woord aan vuil te maken.

Ypenburg H1 - Feijenoord H1 gestaakt na 10 minuten.
Yes, het feestje waar je bij moet zijn! Zelfs Badr en Arek leggen het voor even bij om Glory the Revolution mee te mogen maken. Door gesnoven, opgepept, volgespoten knalt deze wedstrijd vanaf het eerste fluitsignaal om vervolgens net zo triest af te lopen als Glory 80, nu staan de fans alleen al tussen de lijnen. Ik gok dat Jimmy de laatste is die nog blijft staan.

Tempo H1 - Website laten maken Krimpen H1 2-3
De gevoelige plek is bij Website laten maken Krimpen geraakt door Daan. Pratende over iemands anders liefje is natuurlijk not done, maar in deze goed bedoeld.
Immers, de adrenaline stroomt weer en de 3 puntjes zijn binnen. Opa instrueert zijn mannetjes en ze laten Website laten maken Krimpen met de punten naar huis gaan. Niets leuker natuurlijk om ook komend seizoen de hofnarren en de bob rWebsite laten maken Ossjes op dit forum elkaar af te zien zeiken.