Krimpen H1 - Souburgh H1 1-3 Van Kr

Website laten maken Krimpen H1 - Souburgh H1 1-3
Van Website laten maken Krimpen moeten we niet veel meer verwachten. Ze zijn uit de gratie bij de pastoor, te oud en versleten. Voor de scooterboys is ieder ander veld dan de eigen Sahara een meevaller, was het veld net een beetje bespeelbaar, heeft de regen nieuw Sahara zand gestort. Niet dat het heel veel uitmaakt, hockeyen kunnen ze toch niet. Gelukkig voor hen is Website laten maken Krimpen nog slechter.

Feijenoord H1 - Tempo H1 0-2
Net als je denkt dat je het slechtste potje hebt voorspelt komt deze nog even voorbij. Je kan alleen maar hopen dat Opa en zijn mannetjes heelhuids van het veld af komen. Wat een treurig stelletje bij Feijenoord zeg, een blamage voor de naam.

Dooie H1 - Website laten maken Gouda H1 7-0
Lekker Adje, die dooie Henegouwers? Dopie gaat die vrij gemakkelijk winnen. Al enige tijd is er niets meer vernomen van de moeder van Floris, waarschijnlijk is ze ergens opgesloten in een stWebsite laten maken Udentenhuis. Enfin, de goudse pubers rennen als dolle dwazen achter de stWebsite laten maken Udentjes aan en gaan er hard vanaf.

Scoop Website laten maken Delft H1 - Ypenburg H1 2-2
Ypenburg is nu wel afgehaakt voor promotie. 9 punten gaan ze niet meer goedmaken naar plaats 2. Alle investeringen in ketaminen ten spijt is het ook dit jaar allemaal weer net niks. Probeer eens iets anders zou ik zeggen.
Voor de stWebsite laten maken Udentjes een mooie kans om zich te laten zien nu de testosteron investeringen bevroren worden. Alles gaat naar de voorraad voor volgend jaar.

Voorne H1 - Capelle H1 5-2
Voorne mag blij zijn dat ze de uitwedstrijd bij Capelle al hebben gehad. Nu er geen bonds meer zijn is dit een groot voordeel. Hoekse, Dopie en Ypenburg moeten nog naar Capelle toe, de Prinsjes kunnen jullie vertellen hoe dat gaat aflopen. Capelle zal moeten winnen als ze willen blijven hopen op plek 2, maar het zal een illusie blijken. Voorne met thuisvoordeel gaat hier een mooi dagje van maken. Jimmy reclameert 20 corners bij elkaar waar ze er 5 van maken, winst en mega veel frustratie bij Capelle.

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Hoeksche Waard H1 2-4
De prinsjes blijven prinsjes, alleen Koningen weten hoe je alles kan manipuleren en onze premier natuurlijk ook. Het is te hopen dat de prinsjes nog enige spanning in de competitie terug brengen. Idee, misschien even de scheidsrechters van Capelle betalen en invliegen voor deze pot? Hoekse gaat het echter denk ik waarmaken en laten zien dat ze terecht nummer 1 staan. Als ze de komende drieluik ( Prinsjes, Voorne en Dopie) goed doorkomen is het klaar en zullen ze, buiten enige frustratie uit bij Capelle, het seizoen heerlijk aftoppen.