Ik wil mijzelf graag verklaren voor mijn

Ik wil mijzelf graag verklaren voor mijn afwezigheid op het forum. Ik ben jullie een excuses schuldig. Ik zit momenteel met Dre Hazes in vertrekhal 7 in Kaapstad. Na 3 weken Jullie droevige teksten gelezen te hebben zou ik bijna 3 weken terug gaan. Zou de moeder van Floris op Schiphol klaarstaan met een lijntje?

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
Voor Hoeksche is dit Feyenoord - Ajax. Ik kan je een ding vertellen, voor Capelle niet. Die zijn blij dat ze na Zaterdagavond weer wakker zijn geworden. De spits van Hoeksche had het naar zijn zin op Boothstock. Zijn linkeroog zat in zijn rechterbroekzak. Het is half 11 jongen, neem nog een halve. Crocodille Dundee bespeelt de scheids langs de lijn.
(2-2)

Website laten maken Krimpen H1 - Scoop Website laten maken Delft H1
Het eerste wat de therapeut aan me vroeg is wie het lelijkste uit de derde klasse is. Ik twijfelde, oh nee toch niet, De Neus van Website laten maken Krimpen! Zou die een lelijke moeder of een lelijke vader hebben? waarschijnlijk beide. Ik geef z`n moeder 3 hele punten. Ik heb d`r toch gedaan. Sorry jongens, het was al laat.
Uitslag: Jongens gebruik een condoom.
P.S Scoop jullie zijn nerds.
Revenge of the nerds: (0-3)

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Dopie H1
Het is carnaval in Brabant. Oh nee toch niet, Kroeg dicht om 7 uur. Dat wordt thuis zuipen. Zou tarzan z`n bitje al normaal in z`n mond hebben. Dopie heeft dit jaar een prima lichting. Er heeft er nog geen 1 chlamydia. Maar dat is te begrijpen na een wandeling op het complex in Website laten maken Delft. Boys, trekken is geen seks! Spannende pot.
(2-2)

Souburgh H1 - Website laten maken Gouda H1
Dirk Doop zat naast mij in de kliniek in Zuid-Afrika. Niet voor de drugs, niet voor de drank maar voor zelfvertrouwen. Ik hoop niet dat je na deze post weer terug gaat. Want op je paspoort staat Bolle Berend. Over Souburgh heb ik werkelijk waar niets te zeggen. Veel te ver rijden, zonde van m`n tankpas. Is de spits van Souburgh dikker dan de spits van Capelle?
(6-3)


Tempo H1 - Ypenburg H1
Onze vrienden uit het zuiden. Sportieve pot en veel zuipen. Daar kan menig ploeg wat van leren. Ik hang mijn zak in jullie lauwe kannetjes. Barendregt steekt een dikke damper op en vergeet waar Ypenburg speelt. Zonder Frank gaat Ypenburg de bietenbrug op.
(2-1)

Voorne H1 - Feijenoord H1
De behandeling van Jimmy is aangeslagen. Hij is zelf opgestapt. De enige die hem mist zijn de kaarten in de zak van de scheidsrechter. De twee broers van Voorne zijn er achter dat ze niet dezelfde vader hebben. Het spijt me jongen, ik moet je wat vertellen. Ondanks de Baco`s kom ik als nog niet kijken.

We zijn zojuist geland op Schiphol en de moeder van Floris staat klaar met een lijntje. Morgen kijk ik mijzelf weer aan en denk ik, wat ben ik toch een ongelofelijke junk.