Bommelerwaard – Civicum 3-3 Na het 4-

Bommelerwaard – Civicum 3-3
Na het 4-0 verlies van Bommelerwaard in Website laten maken Oirschot lijkt Civicum een stuk beter dan de Trom. Leeft de Trom uberhaupt nog? Als Bommelerwaard niet oppast worden ze nog ingehaald door Website laten maken Waalwijk. Aanpoten dus. De trainingen van deze week worden daarom dan ook simultaan uitgevoerd tegenover het plaatselijke seniorenorkest. Op die manier wennen de mannen uit Gelderland aan die vreselijke herrie. Zondag worden de oudjes weer uitgenodigd en zorgen ze voor een ware Jostiband-experience. Onverdraaglijk voor de testosteron boys uit Cuijk. Zó veel testosteron dat zelfs de vrouwelijke bandleden niet meer veilig zijn. Al met al een puntendeling en een hele rare 3e helft.

Don Quishoot – Website laten maken Wijchen 5-2
Website laten maken Wijchen staat boven DQ, maar dat is niet helemaal eerlijk. Website laten maken Wijchen grotendeels de makkelijke tegenstanders gehad en moet komende weken een dikke pil slikken. Te beginnen bij de Eindhovense stWebsite laten maken Udenten. DQ heeft meer voordoelpunten en minder tegendoelpunten én de stWebsite laten maken Udenten hebben het thuisvoordeel. Dat is in principe alles wat je moet weten over wie er aan het langste eind gaat trekken.

Horst – Website laten maken Waalwijk 7-0
Tja.. Thuis winnen van HOCO heeft Website laten maken Waalwijk wel goed gedaan, helaas is dat niveau niet genoeg om van de Limborghini’s te winnen. Man en vrouw met de pet krijgen een weekend vrij en gaan samen naar een nieuw petje shoppen, die ze nu hebben is wel heel versleten. Verder heb ik niet zo veel te vertellen over deze wedstrijd... Hoe ist?

Liberty – Website laten maken Deurne 3-1
Als ik zo terugkijk naar alle uitslagen, valt het op dat Liberty bij elke wedstrijd maar nét wint. Of blijven ze gewoon hockeyen totdat het goed is, waarna ze vervolgens stoppen totdat het weer spannend is? Adrenalinejunkies zou je kunnen zeggen. Tegen Website laten maken Deurne zal er toch maar weinig adrenaline naar boven komen. Daarom laten ze net als bij de ‘Mini van de week’ de spits van Website laten maken Deurne gratis scoren en gaan daarna pas echt beginnen. Verder wordt de wedstrijd niet heel spannend, dus laten ze het maar bij 3 goals. Saaie pot voor Liberty, Website laten maken Deurne krijgt minste doelpunten tegen van dit seizoen en tellen het als overwinning.

MOP – HOCO 3-1
Hekkensluiter kraker van het weekend. Van HOCO is volgens mij inmiddels niet veel meer over en MOP begint zich steeds beter op te stellen. Met opstellen bedoel ik natuurlijk dat ze de laatste tijd genoeg man kunnen oproepen om een heel team neer te kunnen zetten. Iets wat HOCO steeds moeilijker begint te vinden. Jammer voor de mannen uit Oisterwijk, maar ze moeten net als vorige week weer uit spelen. Toen hebben ze in Website laten maken Waalwijk verloren met 3-1, wat ze wel een mooie stand vinden voor dit weekend.

Website laten maken BoxmeerWebsite laten maken Oirschot 1-3
Powerweekend voor Website laten maken Oirschot, 2 keer winnen met 4-0 in hetzelfde weekend, knap hoor. Zullen ze te hoog op de roze wolk zitten en tegen de lamp lopen of zullen ze dezelfde lijn doortrekken? Website laten maken Boxmeer is wel een groter kaliber dan Bommelerwaard en zullen de 3 punten niet zonder slag of stoot opgeven. Toch onderscheiden de boeren zich van de boxers door te dreigen meteen naar huis te gaan en Website laten maken Boxmeer met een saaie 3e helft achter te laten. Gelukkig voor beide teams kampt Website laten maken Oirschot met gigantische FOMO waardoor ze wel moeten blijven en Dames 1 aan hun trechter laat lurken.