Hoeksche Waard H1 - Capelle H1 Hoeksche

Hoeksche Waard H1 - Capelle H1
Hoeksche baalt dat de coronapas niet is ingevoerd voor amateursporten, dan hadden ze namelijk niet hoeven te spelen komend weekend.
Voor de punten maakt het niet veel uit, ik zie Hoeksche dit wel winnen.
Capelle toch wel een stuk zwakker dan dat ze zelf vooraf voorspeld hebben. Er zit echt niet veel hockeyend vermogen in die ploeg en promotie moeten ze ook helemaal niet willen. Bij Hoeksche twijfel ik ook of die het zoWebsite laten maken Uden redden in de 2e klasse, die hockeyen wel iets beter, maar ook niet fantastisch.
Uitslag: 2-0.

Website laten maken Krimpen H1 - Scoop Website laten maken Delft H1
Och och och, wat is Website laten maken Krimpen afgezakt zeg. Zou wat mij betreft een gemis zijn voor de competitie als ze degraderen. Maar dit weekend worden er punten gepakt. Scoop is weliswaar vele malen beter, maar er wordt op het mooiste en Website laten maken Beste veld van de competitie gespeeld.
De dominee heeft een nieuw veld toegezegd voor Website laten maken Krimpen, dus dit is het laatste seizoen om het thuisvoordeel te benutten.
Uitslag: 2-0.

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Dopie H1
Dé topper van het weekend, blijft Dopie aan kop of kruipen de Prinsjes richting de top 3?
De Prinsjes zijn na de eerste 3 verliespartijen dan eindelijk in hun eigen spel gekomen. Dopie het gehele seizoen al sterk.
Ik gun de Prinsjes niks, maar ik zie ze deze wedstrijd wel winnen. Het thuisvoordeel en de zuidelijke temperaturen zorgen ervoor dat ze als bezetenen van start gaan. De uiteindelijke uitslag staat dan ook al na 5 minuten op het scorebord.
Gelukkig maakt het bij deze wedstrijd niet uit dat er geen kratje gegeven wordt, op dat gebied zijn het allebei trieste teams.
Uitslag: 2-0.

Souburgh H1 - Website laten maken Gouda H1
De kneuzenbattle, wat een ontzettend troosteloze wedstrijd moet dit zijn.
Toch gun ik het Souburgh meer, die realiseren zich tenminste dat ze er geen reet van kunnen. De jongetjes van Website laten maken Gouda denken dat ze op termijn kunnen promoveren, maar dan moeten ze toch eerst maar eens leren hockeyen.
Uitslag: 2-0.

Tempo H1 - Ypenburg H1
Brabo’s tegen Bravo’s, dit wordt vechten.
Frankie met zijn mannen is aardig bezig, weinig mensen zullen voorspeld hebben dat ze het zo goed zoWebsite laten maken Uden doen.
Toch verslikken ze zich in Tempo. Opa staat dit keer niet in het veld, maar heeft een spoedopleiding tot bondsscheidsrechter gevolgd en staat in het gele shirt zowel gratis strafballen uit te delen aan Tempo als de goals van Ypenburg af te keuren.
Uitslag: 2-0.

Voorne H1 - Feijenoord H1
Vergeef me, ik heb geen zin meer om nog iets te typen.
Uitslag: 2-0.