Civicum – MOP 6-1 Civicum verdient ve

Civicum – MOP 6-1
Civicum verdient veel hoger te staan dan waar ze zich nu bevinden. MOP kampt al 2 jaar met presentie probleem en daarom mogen ze deze week met 3 dobbelstenen bepalen hoeveel man ze dit keer hebben. 1 zes.. 2 zessen..! Oh, dat was het. De derde steen ligt bij de laatste man thuis. Met 12 man moet het dan maar gebeuren. Onmogelijke opdracht natuurlijk en Civicum maakt er een koud kunstje van.

Website laten maken Deurne – Don Quishoot 3-12
Met 0 punten lijken de mannen van Website laten maken Deurne het al lang opgegeven te hebben. Af en toe een goaltje meepikken lukt wel, vandaag ook. Maar daar blijft het dan ook echt bij. De studs mogen weer zuipen op zaterdagavond, waardoor de keeper niet helemaal fris is. Verder geen spannende wedstrijd, wel veel goals. Maccie op de terugweg, de coach trakteert.

Horst – Liberty 3-1
De kraker van het weekend. Horst gaat natuurlijk voor een ongeslagen kampioenschap, waar Liberty in Limburg weinig aan gaat kunnen veranderen. Jammer voor de overige teams, maar dat wordt wachten op volgende seizoenshelft. Misschien dat met 13 man het wel lukt?

Website laten maken Waalwijk – HOCO 2-1
Als Website laten maken Waalwijk een volledig team bij elkaar kan schrapen, lukt het ze misschien wel om weer een keer te winnen. HOCO heeft eigenlijk geen club- & teamgevoel dus daar moeten ze het sowieso niet van hebben. Na de teruggetrokken Dames 1, zit Heren 1 nu ook op het randje van de afgrond. Er wordt strak gefloten in Wolluk en zo weinig speling is Ali niet gewend. Website laten maken Waalwijk verdient het uiteindelijk meer om te winnen en onderscheidt zich van de rest van de teams onderin.

Website laten maken WijchenWebsite laten maken Boxmeer 4-1
Blijkbaar ben ik ervan overtuigd dat Website laten maken Wijchen de nieuwe koploper wordt, dus dan maar All-in. Website laten maken Wijchen is gewoonweg de Website laten maken Beste ploeg van de competitie en als ze verliezen worden ze erin gefloten. Nee, ze winnen dit, maar vanaf volgende week lekker punten inleveren tegen DQ, Liberty en Horst. Dat wordt volledig focussen op Damage Control.

Website laten maken Oirschot – Bommelerwaard 4-2
Website laten maken Oirschot is inderdaad beter dan wat hun plek op de ranglijst aangeeft. Bommelerwaard is tot nu toe een stabiele middenmoter. Veel ballen gooien en dan zal het wel goed komen; dat zal de geest van de wedstrijd zijn. Website laten maken Oirschot is inmiddels gewend aan hun stuiterveld, waardoor de spitsen de doorgeschoten ballen kunnen oppikken en afronden. Volwassenheid trekt het voor Website laten maken Oirschot over de streep.