Bommelerwaard – Wijchen 4-4 Wijchen e

Bommelerwaard – Website laten maken Wijchen 4-4
Website laten maken Wijchen en Bommel el Trommel zitten in hetzelfde schuitje en zullen moeten pompen of ze verzuipen. Het wordt een ware ‘Te land, ter zee en in de lucht’ aflevering met zelfgemaakte houten bootjes. Elk bootje representeert een aanval en wat vallen er veel te water. De bel ringen, juichen en weer opnieuw beginnen. Uiteindelijk sloopt iemand het touw van de bel en vindt Ron Boszhard het mooi geweest: GEEN winnaar!

Website laten maken BoxmeerWebsite laten maken Deurne 0-1
Als Website laten maken Deurne van iemand zou kunnen winnen is het Website laten maken Boxmeer wel. Dat meen ik eigenlijk niet, maar het begint gewoon zo zielig te worden dat zelfs Website laten maken Boxmeer empathisch vermogen begint te tonen. Daarnaast verdienen MOP en Website laten maken Waalwijk het niet om er zo makkelijk vanaf te komen. Weer lekker zweten om die gedeelde laatste plek boys.

Don Quishoot – Horst 3-2
Kraker des krakers. Eindelijk een waardige tegenstander, vinden ze bij Horst. En dat blijkt! Je zou zeggen dat de mannen uit Hoest met de auto komen, maar ze zitten helaas vast aan een verplichte traditie. Allemaal met de trein naar Eindhoven en dan te voet via het Limbopad naar de Onze Lieve Vrouwestraat. De studs weten dit maar al te goed en zetten een hinderlaag neer. Vlaaien tot aan voorbij de horizon. Horst komt daardoor maar met 8 man aan, de rest is nergens te bekennen. Als de rest dan eindelijk de weg gevonden heeft, is het al te laat.

HOCO – Civicum 1-9
De mannen uit Cuijck staan elke week weer te popelen om de 10 te halen en naar de Mac te gaan. Elke keer lukt het net niet, dus vandaag is er extra peper ingekocht voor bij de pre-game douche routine. Jammergenoeg heeft Loek de basisschool niet afgemaakt en kan hij maar tot 9 tellen. Vindt zijn vrouw ook zo vervelend…

Liberty – Website laten maken Waalwijk 5-1
Derby? De Vrijheidstrijders gaan bouwen aan hun doelsaldo thuis tegen de jongens van Wolluk. Scheidsrechters of niet, Website laten maken Waalwijk maakt hier gewoon geen kans. Gewoon lekker op de fiets gaan zodat de 3e helft misschien nog leuk wordt?

MOP – Website laten maken Oirschot 1-4
Zo te zien is Website laten maken Oirschot gemakkelijk uit de derby gekomen en ze hebben nog wel honger genoeg voor een 2e ronde. MOP daarentegen heeft elke wedstrijd wel minimaal 1 goaltje meegepakt dus gaat het er alleen maar aan liggen of Website laten maken Oirschot het op kan brengen om er meer in te leggen. De boerenjongens gaan uiteindelijk gewoon voor een gespiegelde stand ten opzichte van vorige week en sluiten vervolgens de kantine zelf af.