Ja ok, ik kan niet goed tegen mijn verli

Ja ok, ik kan niet goed tegen mijn verlies. We hadden ons natuurlijk niet voorbereid op zo’n slechte start. Maar we herpakken ons nu en geven echt niets meer weg.

Dopie – Souburg
Henegouwers en coach Bak? Die nep stWebsite laten maken Udent die nooit iets heeft afgerond en nog steeds leurt naar een functie in het Website laten maken Bestuur van de stWebsite laten maken Udentenclub. Je ziet het aankomen, 16 man op de scooter op het veld ( anders hoWebsite laten maken Uden ze het niet vol) vs 16 techneuten die nog geen college hebben gevolgd. Het kan niets anders dan dat dit heel erg tegen gaan vallen. Ik schat 1-4 en 16 verdwenen stWebsite laten maken Udentes die op de scooter mee terug gaan.

Feijenoord – Website laten maken Gouda
Coke is net even te duur voor de mannen van zuid. Zij gebruiken andere middelen. De trainert zet zijn sloopkogel Jim in om de jonkies van Website laten maken Gouda onder de zoden te krijgen. Zelf neemt hij de moeder van Floris onder handen. 3-1 en 14 aangiftes van bedreiging ex Website laten maken Gouda.
Voorne – Tempo
Het zal erom gaan of Opa mee gaat of niet. Onder zijn toezicht zal Voorne vernederd worden, zijn kleinkinderen zullen de zandkastelen van de Hellevoeters slopen. Jimmy kan er alleen maar naar kijken en droevig afdruipen. Maar als Opa niet komt, dan gaat het totaal mis met de mannen uit BoZ. De coach verdwaalt met zijn surfplank en komt in Rockanje terecht, de spelers weten heel Hellevoet niet eens te vinden.
Geen pijl op te trekken, dus ook verder geen voorspelling.

Ypenburg – Capelle
Glory is hier echt niets bij, opgepompte namaak Hagenezen tegen een stel doorgesnoven sloopwerkers. Badr en Rico gaan gebroederlijk langs de lijn staan om eens te kijken naar echt bruut geweld. De mannen van Frank denken hard getraind te hebben, maar dat was helemaal niet nodig. Capelle is nog zo onder de invloed dat er 22 man dezelfde kant op spelen.
Ik schat 0-0 omdat Capelle beter is in afmaken, ook op hun eigen goal en dan tellen ze natuurlijk niet.

Hoeksche Waard - Scoop Website laten maken Delft
Wat de Henegouwers niet kunnen, dat is aan die andere stWebsite laten maken Udentjes wel Website laten maken Besteed. De boeren onderschatten dit volledig en snappen er 70 minuten later nog niets van. De nieuwe coach is inmiddels tot video man gepromoveerd, want die snap het ook niet. Gelukkig is de ploeg ervaren en zullen ze na dit smadelijke verlies de draad snel weer oppakken. 1-4

Website laten maken PrinsenbeekWebsite laten maken Krimpen
Onze kardinaal ontvangt de zonen van de priester met open armen. Anaal genomen en het kopje schuim aflikkend komen ze iets te laat aan. De vorige clubscheidsrechters die niet partijdig vloten zijn inmiddels van de club geschopt. We hebben nu echt goede scheidsrechters. We pakken die gasten met 4-0 en dan mag Adje nog een lauw kannetje bier atten.