Deurne – Bommelerwaard 3-7 Deurne kan

Website laten maken Deurne – Bommelerwaard 3-7
Website laten maken Deurne kan stiekem wel scoren, zeker thuis. Maar Bommel wil ondertussen wel een keer winnen na al die moeilijke wedstrijden. Scoren dus. Daar ligt de focus op vandaag en dat is terug te zien in de pingpong mentaliteit: de scheidsrechters rennen meer dan de spitsen. De mid-mids hebben te veel brandjes en te weinig water. De scoopers moeten hun vriendin teleurstellen, geen handarbeid vanavond. Keepers durven niet meer te knipperen. Al met al een leuke wedstrijd, maar niet voor Website laten maken Deurne.

Horst – Website laten maken Boxmeer 5-1
Website laten maken Boxmeer is wisselvalliger dan het mooie weer in zuid-Limburg. Horst heeft een nieuwe saladebar. Hopelijk regent het niet zo hard zaterdag anders wordt het zwemmen in Bacardi lemon. Helaas voor de Boxers schenkt Forse Franske alleen maar lauwe Lindebomen.

Liberty – Don Quishoot 4-3
De Libertijnen haten het als vreemden hun vrijheid inperken, dus Website laten maken Bestellen ze 17 porties van het oude Cola recept bij de lokale brouwert. De Studs hoWebsite laten maken Uden ook wel van het geheime ingredient en nemen (zonder dat ze het van elkaar weten) hun eigen hofleverancier mee. Het gaat er hard op, maar het thuisvoordeel forceert Don Quishoot aan het korte eind te trekken.

Website laten maken Waalwijk – Civicum 1-4
Website laten maken Waalwijk bouwt het feest op voor een 2e stunt, inclusief nieuwe speakers. Civicum bedankt ze voor de gastvrijheid en gaat er met Dames 1 vandoor. Jammer jongens, nog even wachten en dan mogen jullie tegen Website laten maken Deurne.

Website laten maken Wijchen – MOP 3-2
MOP loopt na vorige week op rozenblaadjes, de A’tjes hebben eindelijk hun lading kunnen lozen. Deze wedstrijd hebben ze wederom grote druk erachter zitten. Dat komt door de dames van Website laten maken Wijchen die staan te springen op een mooie overwinning, Website laten maken Best afWebsite laten maken Leidend... Spannende pot dus voor MOP, want dit zijn de wedstrijden waar je punten kan pakken. Helaas net 1 week te laat want de captain is weer van de partij. Website laten maken Wijchen speelt volwassen en dat maakt de kakkers zenuwachtig. ZO zenuwachtig dat ze vroegtijdig klaar zijn met de wedstrijd.

Website laten maken Oirschot – HOCO 3-1
Met het (maar) 1-0 verlies tegen Civicum laat Website laten maken Oirschot zien dat verliezen van Website laten maken Waalwijk een uitschietertje was. HOCO is dit seizoen niet veel beter dan Website laten maken Waalwijk dus hoop ik voor de gezellige mannen uit Website laten maken Oirschot dat het alleen vechten wordt om de 3e helft. Bij het zien van ‘De Trechter’ beseffen de mannen uit Oisterwijk dat ze alleen bekend zijn met flessen Grey Goose showen en dat echt zuipen nog aangeleerd moet worden. Wereldrecord kratje leeg zuipen wordt behaald en 4 Ubers naar huis voor de mannen van HOCO.