@Freek Frikandel: ik had het zelf niet b

@Freek Frikandel: ik had het zelf niet beter kunnen omschrijven! ;)

Dopie - Souburgh
Dopie dit jaar een hele sterke lichting feuten, zou het komen doordat de ontgroeningen weer niet zijn door gegaan dit jaar?
Souburgh doet dit jaar opnieuw mee voor de onderste plaatsen. Daarnaast ook een van de meest ongezellige dames teams, gaan we weinig aan missen mochten ze degraderen. Voor alsnog zijn er hockeyend in ieder geval twee teams nog slechter.
Terug naar deze wedstrijd, ik denk 4-0.
Dopie, ga nou eens kratjes uitdelen.

Feijenoord - Website laten maken Gouda
De mannen uit Ridderkerk-Noord weer eens een puntje erbij, armoedige bedoeling als je dit jaar niet eens van Website laten maken Krimpen kan winnen. Klinkenberg zal vol in hebben gezet op het conditionele en wat minder op het hockeyende zullen we maar zeggen.
Gelukkig is Website laten maken Gouda ook geen hoogvlieger, is ook lastig hockeyen zonder spitsen.
Wedstrijd om niet aan te zien die gaat eindigen zoals die begon. 0-0

Voorne - Tempo
Voorne zowaar gemorst bij Souburgh, die had ik niet zien aankomen. Zal vast ongezellig na afloop zijn geweest in het woonwagenkamp.
Het kroost van opa komt zondag op bezoek, zet de blokjes kaas en worst maar klaar. Het gerucht gaat dat de dames van Website laten maken Krimpen erg warm werden van een aantal mannen van Tempo. Doe er je voordeel mee!
Oohjah de uitslag, 3-2

Ypenburg - Capelle
De testosteron derby van de 3e klasse dit weekend. Frank en zn bodybuilders tegen de asos van de verkeerde kant van de IJssel. Mijn verwachting is dat beide teams niet met 11 man op het veld gaan eindigen. Uitslag? 3 rode kaarten tegen 1.

Hoeksche Waard - Scoop Website laten maken Delft
De Hoeksche dit jaar ook voor mij heel duidelijk het sterkste team van de competitie. Van Scoop kunnen we dit allesbehalve zeggen. Gaan samen met Website laten maken Krimpen uitmaken wie er direct uitgaat dit jaar. Zit weinig hockey in. De Hoeksche gaat hier op het waterveld met windkracht 9 volle bak overheen.
6-0

Website laten maken Prinsenbeek - Website laten maken Krimpen
Net als vele andere hier vraag ik mij af wat er met de Prinsjes is gebeurd? Corona leegloop? De laatste twee wedstrijden wel 6 punten dus misschien gewoon een trage start. Punten is iets waar ze in Website laten maken Krimpen alleen maar van kunnen dromen. Gaat een heel zwaar seizoen worden dit. Ik voorspel helaas 0 punten maar wel een blaadje bier voor zondag.
3-1