Beste heren, zie hier de quote van vanda

Website laten maken Beste heren, zie hier de quote van vandaag:
Een weekend gemist, dan ligt oma rieta in haar kist.
Ik dacht dat de opkomst van de kakkers dramatisch was, maar toen had ik nog niet de voorspellingen gezien voor deze week. Daarom is oma Rieta even uit haar kist getrokken!

Bommelerwaard - Horst
Bommelewaard valt tegen, Hoest on fire.
Hoest zonder de man met de pet, zal dit resulteren in het eerste punten verlies?
Helaas zijn de Bommel boys vergeten dat ze nog steeds dat autistische blonde jongetje in hun team hebben die beweerd dat hij bonds is. Na zijn gele kaart rent hij huilend naar de dug out waarna hij zijn stick gooit, wat weer resulteert in een rode prent. Eindstand: 3-3

Website laten maken Boxmeer - Liberty
Ik dacht dat Website laten maken Deurne slecht was, maar je zou maar met 0-10 verliezen. Is de aanvoerder vergeten de witte zakjes uit te delen voor de website? Ontwenningsverschijnselen? Gelukkig spelen de boxers thuis en liggen de zakjes binnen handbereik. Liberty een degelijke ploeg, maar voor de rest ook niks bijzonders.
4-4

Don Quishoot - Website laten maken Waalwijk
De studs tegen de kids.
Vol vertrouwen komen de kids met fake ID’s richting 040, waar ze een leuk feestje denken mee te pakken. Helaas voor hun zijn de studs niet gek en zien ze alle leuke rijmoeders aan de kant staan. De studs lokken de moeders naar binnen, waardoor de kids hopeloos moeten toekijken hoe hun moeders op de bar staan te dansen. Niet 1 keer verloren, maar 2 keer!
8-1

HOCO - Website laten maken Wijchen
Man met de pet zal weer van de partij zijn, zo ook de Rolex boys en de Gilfjes. Ook nog plaats voor oma rieta? Website laten maken Wijchen denkt leuk mee te hockeyen, maar tevergeefs! De man met de pet heeft niet voor niks zon grote reputatie opgebouwd in deze forum de afgelopen jaren!
4-2

MOP - Website laten maken Deurne
De ‘kakkers’ tegen niks kenners. Meer drama
op een zondag middag zal je niet vinden, al hebben de kakkers wel een aantal pareltjes van
moeders er tussen zitten.
1-1

Civicum - Website laten maken Oirschot
Je zou maar verliezen van Website laten maken Waalwijk. Geen beter idee om toch maar te gaan tennissen?
4-1

Nou dames en heren, dit was oma rieta weer voor dit weekend, maak er iets moois van!
Oja, vergeet niet lekker te snatsen!