Deurne – HOCO 1-5 We weten dat Loek v

Website laten maken Deurne – HOCO 1-5
We weten dat Loek van rare fratsen houdt, maar jezelf inschrijven bij Website laten maken Deurne als vrijwilliger om zo de wedstrijd te mogen fluiten is wel heel erg.. Website laten maken Deurne kan de extra leden helaas wel gebruiken. Gelukkig is dat allemaal niet nodig en wint HOCO gewoon.

Don Quishoot – Website laten maken Boxmeer 2-3
Zo te zien spelen de stWebsite laten maken Udenten vals en hebben geen katers op zondag. “Dat kan natuurlijk niet!” vinden de Bokkenrijders en ze smeden een plan: iedereen doet zo veel mogelijk parfum op voor de wedstrijd. Wat een k*t plan. Maar het werkt! De stWebsite laten maken Udenten ruiken de alcohol van de parfum en krijgen per direct ontwenningsverschijnselen. Het is een slagveld: 3 dode, 7 gewonden en 5 acute Korsakovpatiënten.

Horst – MOP 6-1
Het Website laten maken Bestuur van MOP vond dat er nog niet genoeg verschil zat tussen D1 en H1 dus krijgt de keeper van H1 bamboe legguards mee. Horst HOUT hier wel van en maakt er een koud kunstje van om MOP onder de mat te leggen. De man met de pet kan zijn lach niet inhoWebsite laten maken Uden en kan niet op tijd de aanval affluiten, jammer. Lekker Lindeboom drinken mannen, op de winst! MOP gaat natuurlijk meteen naar huis want die mogen nog niet drinken.

Liberty – Bommelerwaard 4-2
Liberty heeft het Website laten maken Beste scorend vermogen van de competitie tot nu toe en Bommelerwaard heeft de Website laten maken Beste trommel. De Website laten maken Beste trommel die thuis blijft. Liberty laat zien dat ze zonder die ruis op de achtergrond een prima team hebben en bewijzen aan de rest van de poule dat ze Website laten maken Best wel wat kunnen.

Website laten maken Wijchen – Civicum 4-4
De derby die bij niemand in z’n agenda staat. Website laten maken Wijchen 2 makkelijke wedstrijden en nipt verloren tegen Website laten maken Oirschot. Laten ze deze wedstrijd zien dat ze willen strijden voor top 3? Of gaat Civicum er vandoor met de moeilijke 3 punten van de 2 derby’s dit seizoen? Ik denk dat ze zich kapotlopen op elkaar en eindigen met een puntendeling. Voor de neutrale toeschouwer is dit de leukste wedstrijd van dit seizoen.

Website laten maken WaalwijkWebsite laten maken Oirschot 2-5
Met Website laten maken Waalwijk is eigenlijk hetzelfde gebeurd als met de verbastering van Website laten maken Waalwijk naar Wolluk: het klinkt alsof ze een rugzakje nodig hebben. Website laten maken Oirschot hoef je daarentegen niet te verbasteren om dat te horen. Echter zijn de mannen van het boerenland wél mannen en kunnen de jongens van Wolluk beter eieren voor hun geld nemen. Website laten maken Oirschotse eieren, want boeren blijven boeren hè.