Voorne - Hoeksche 3-1 Dé topper van he

Voorne - Hoeksche 3-1
Dé topper van het weekeinde. De woonwagenbewoners tegen de boertjes.
Op zaterdagavond doet de politie een inval op het kamp in Hellevoetsluis. Niet alleen worden er wapens gevonden, ook blijkt de helft van het team nooit de basisschool te hebben afgerond.
De boertjes overschatten zichzelf een beetje na 3 wedstrijden en denken dit klusje wel even te kunnen klaren. Het blijft echter een middelmatig team vol met kneuzen dat aan het eind van het seizoen gewoon weer 4e of 5e staat.
Voorne is boos vanwege het verlies van de wapens en speelt alle agressie van zich af, 3-1.

Dopie - Capelle 4-2
Dé subtopper van het weekeinde. De natte tostis tegen de havenarbeiders.
Dopie heeft een perfecte voorbereiding, gezellig op zaterdagavond met zn allen alvast de kleedkamer in om de hockeysticks even flink van achter erin te steken.
De boys van Capelle hebben een iets mindere voorbereiding en bij het verzamelen, komen ze erachter dat de dikke en de kleine ontbreken. Zij wilden zaterdag na de avonddienst in de haven nog even wat bijklussen. Het ging helaas een beetje mis en nu zitten ze vast in een container met 2 ton sos. Ze hebben het nog geprobeerd allemaal op te snuiven, maar dat was zelfs voor hen net iets te veel.
Dopie hockeyt net wat makkelijker en wint dus.

Feijenoord - Ypenburg 0-12
Feijenoord is toch wel een van de zwakkere broeders uit de competitie. Tegen de sportschoolslopers uit Ypenburg zijn ze niet opgewassen. Frank heeft namelijk weer pre-workout, anabolen en envelopjes uitgedeeld in de kleedkamer, waardoor het binnen 2 minuten 0-6 staat. In de rust hetzelfde ritueel en 2 minuten na rust staat het dus 0-12.

Website laten maken Krimpen - Tempo 4-4
Christus te paard, wat een armoe. Ik hoop dat Website laten maken Krimpen Dames 1 langs de kant staat, dan is er in ieder geval nog iets normaals om naar te kijken.
Uitslag wordt 4-4 met 8 eigen doelpunten.

Scoop Website laten maken Delft - Website laten maken Gouda 0-7
Het meest kneuzige stWebsite laten maken Udententeam ooit tegen de scholiertjes uit Website laten maken Gouda. Geen idee waar Scoop ze vandaan haalt, maar ze moeten toch bijna wel een abonnement hebben op alle gepeste jongentjes die net van de middelbare school komen.
Website laten maken Gouda daarentegen Website laten maken Bestaat voor de helft nog uit scholiertjes. Op het veld blijkt dat vorig jaar de spelers van Scoop nog met de spelers van Website laten maken Gouda op school zaten.
Uit angst om weer met tas en al in de prullenbak te worden gegooid, rent Scoop huilend het veld af.

Website laten maken Prinsenbeek - Souburgh 6-0
Hoog tijd voor de prinsjes om de rug te rechten. Gelukkig voor hen komt het campingelftal van Souburgh op bezoek. De scheidsrechter van dienst is een speler van Website laten maken Krimpen die nog steeds op een kratje wacht. 3 rode kaarten voor Souburgh en 6 strafballen voor Website laten maken Prinsenbeek.

Zo, dat lucht op.