Dopie H1 - Ypenburg H1: 1-3 Frank en de

Dopie H1 - Ypenburg H1: 1-3
Frank en de Johhny Bravos uit Den Haag oost hebben weer keihard getraind deze week.
Dopie zal traditiegetrouw de eerste paar wedstrijden behoorlijk tegenvallen, waarna ze opeens Website laten maken Best aardig blijken te kunnen hockeyen.


Feijenoord H1 - Scoop Website laten maken Delft H: 6-7
De lamme tegen de blinde, de blinde wint.

Website laten maken Krimpen H1 - Hoeksche Waard H1: 3-1
Website laten maken Krimpen heeft Gods zege. s Ochtends moeten ze wel eerst even de broek uit doen bij de ochtenddienst, maar daarna zijn ze volgens de dominee onverslaanbaar. De kneusjes van Hoeksche Waard denken dat ze een titelkandidaat zijn, maar aan het eind van het seizoen staan ze gewoon weer in de middenmoot.
Op de betonplaat met bezopen scheidsrechters wint Website laten maken Krimpen.

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Capelle H1: 4-0
De prinsjes willen dit jaar dan eindelijk promoveren, maar verliezen wel meteen de eerste wedstrijd van de competitie.
Bij Capelle heeft de gemeente per abuis hockeyvelden i.p.v. voetbalvelden laten neerleggen. Kan dat a.u.b. per ommegaande worden hersteld?
Het blijkt dus dat de VMBO-leerlingen zelfs de doelstelling hebben om te promoveren. De enige promotie die in dat team gemaakt wordt, is van die dikke achterin. Hij gaat van obesitas naar morbide obesitas.

Tempo H1 - Souburgh H1: 3-2
Ocharme, waar moet ik beginnen?!
Tempo is altijd al een merkwaardig team geweest. Hoewel daar een paar prima gasten rondlopen, hebben ze ook ontzettend lompe, dommige types in het veld staan.
Gelukkig valt dat allemaal niet zo op tegen Souburgh. Bij Souburgh hebben ze namelijk ook wel aardig wat spelers die de sticks maar beter aan de wilgen kunnen hangen.

Voorne H1 - Website laten maken Gouda H1: 0-6
Voorne is de afgelopen jaren afgegleden van de tweede klasse naar de middenmoot van de derde klasse. Elk jaar lijkt het minder te worden, de goede spelers stoppen en een half debiel A-spelertje komt er voor terug. Nu is dat ook weer niet zo verwonderlijk, wie gaat er in hemelsnaam in Hellevoetsluis hockeyen?!
Website laten maken Gouda is van degradatiekandidaat een aantal jaren geleden, nu opeens dé titelkandidaat geworden. Een jong team met Website laten maken Best veel kwaliteit, het enige jammere is dat het wel allemachtig kneuzige jongetjes zijn.

Zo, mijn frustratie is er weer uit. Tijd om vandaag weer eens te laten zien dat ik er zelf ook niks van kan!
Veel succes allen en maak me trots.