Dopie H1 - Ypenburg H1 Wat corona wel n

Dopie H1 - Ypenburg H1
Wat corona wel niet doet met je team. Waar Dopie normaal gezien de eerste 4 wedstrijden standaard verliest vanwege de introductie weken, zijn ze nu wel nuchter. Ypenburg wordt steeds beter en zal zich graag willen meten. Echter met 2 scheidsrechters uit het Website laten maken Bestuur van de stWebsite laten maken Udentenclub gaat dit natuurlijk een koud kunstje worden. 3-0 en 2 rode kaarten voor Ypenburg.

Feijenoord H1 - Scoop Website laten maken Delft H1
Ineens is het weer beter om in de Kuip te zitten dan bij het hockeybroertje te gluren. De F-jes op menige vereniging snappen het spelletje beter dan de jongens op zuid. Maar, de scheidsrechters hier snappen er ook niets van en vinden MMA eigenlijk wel heel spannend. 3-1 en 4 stWebsite laten maken Udenten naar het Erasmus.

Website laten maken Krimpen H1 - Hoeksche Waard H1
Hoe slecht kun je starten? Dat je van je buren verliest zegt niets over het spel. De scheidsrechters bij Capelle zorgen er wel voor dat je daar verliest.
Maar nu thuis tegen de ploeg die zegt dat ze niet willen promoveren, maar stiekem er wel voor gaan. Op de betonplaat fluiten de pastoor & kardinaal Check 3 punten in de pocket. 2-1

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Capelle H1
Capelle heeft het geluk dit jaar met de scheidsrechters thuis. Wel lekker als je al 33 punten voor aanvang van de competitie mag bijschrijven. Verder spelen die gasten helemaal niets klaar. Website laten maken Prinsenbeek met een valse start weet thuis wel raad met deze jankerds, 6-0 en lauw bier na afloop.

Tempo H1 - Souburgh H1
De beachboy krijgt de Sahara boys op bezoek. Zo is je waterveld ineens een zand ingestrooid veld. Palmpje erbij en je hebt een feestje. Opa kijkt toe en snapt dat het echt niet meer kan. Bij Souburgh zijn de versterkingen eindelijk binnen, nu nog leren hockeyen. 3-1

Voorne H1 - Website laten maken Gouda H1
Jimmy vraagt zich af waar Website laten maken Gouda nou om bekend stond, was het de kaas? Stroopwafels? Of toch de moeder van Floris? Als snel komt hij erachter en na 70 minuten rammen in het materiaalhok, hoort hij dat zijn jongens zonder coach er weer een zooitje van hebben gemaakt. 0-4 met dank aan de moeder van Floris.