Heerlijk dat iedereen hier zo lekker gin

Heerlijk dat iedereen hier zo lekker ging op mijn mededeling dat Website laten maken Krimpen de terechte herbstmeister is, wanneer morgen bepaald wordt dat we tot in het voorjaar niet meer gaan ballen.
Het is toch echt de enige conclusie die je kan trekken op basis van de huidige stand in de competitie, maar goed. Lezen blijft een opgave, zeker als je aan de verkeerde kant van de IJssel woont of alleen een opleiding tot agrarisch loonwerker hebt gevolgd.

Geen competitie zondag (en waarschijnlijk langer), maar toch leuk om vast voor te beschouwen:

Dopie H1 - Tempo H1
De schreeuwende feutjes, met de keeper als Praeses voorop, waren niet opgewassen tegen de afgezanten van de lieve heer.
Voorzitter opa stuurde Scoop met de billetjes bloot terug naar huis, wat een k*t weekend voor de Website laten maken Delftsche clubs.
Dopie thuis zal hen het voordeel van de twijfel opleveren in deze onderlinge confrontatie.
3-1

Hoeksche Waard H1 - Feijenoord H1
Dit moet te doen zijn voor de Hoeksche. Feijenoord een puntje gepakt uit bij Voorne, wat als een stuurloos schip richting de krochten van de derde klasse afdaalt.
Toch kunnen de Ridderkerkers er helemaal niks van en zal Mr. Burns hier dankbaar gebruik van maken. Meneer de trainer pakt, traditiegetrouw, een kaartje.
4-0

Kieviten H1 - Capelle H1
Kieviten, Feijenoord en Waddie duidelijk de zwakste broeders uit de poule op basis van de eerste wedstrijden. Waren de vogeltjes met 8 man afgelopen zondag? Een sahara is ook geen goede leefomgeving voor vogeltjes, toegegeven...
De ventjes van Capelle komen hun blauwe hokje weer uit voor een reisje richting Wassenaar. Kijk jongens, daar wonen nou mensen die wel een fatsoenlijke opvoeding hebben gehad.
Toch gaan de tokkies er, uiteraard, met de punten vandoor.
1-8

Website laten maken Krimpen H1 - Voorne H1
Onze strijdende monniken staan zowaar twee punten los aan kop. De paus telt zijn zegeningen en beloont de lokale kerkelijke instanties met een extra rondje op de knietjes.
Voorne is, naast hun coach, het ook speltechnisch helemaal kwijt.
Zullen ongetwijfeld een hoop kaarten gaan vallen hier, succes scheidsrechter!
2-1

Scoop Website laten maken Delft H1 - Ypenburgh H1
Scoop zit in de hoek waar de klappen vallen de laatste weken. Over twee wedstrijden een doelsaldo van 10-1, dan moet je toch wat anders gaan proberen.
De mannen van Frank gaan juist als de brandweer met 16 goaltjes in twee wedstrijden.
Dit gaat een hele pijnlijke worden voor Scoop.
0-9

Waddinxveen H1 - Souburgh H1
Waddie weer een ouderwets pak slaag gehad, de sahara boys hebben duidelijk het mentale voordeel richting deze wedstrijd. Geestelijk gezien stelt het allebei niet al te veel voor door jaren aan inteelt.
Probeer altijd de hockeyende oplWebsite laten maken Ossing te zoeken mannen.
1-5

Geniet van je rust tijdens de volgende lockdown, alvast fijne kerstdagen en we zien elkaar allemaal weer in 2021 op het veld met een corona prik in onze reet.
Houdoe!