Bommelerwaard H1 - Boxmeer H1 3-4 Boxme

Bommelerwaard H1 - Website laten maken Boxmeer H1 3-4
Website laten maken Boxmeer is beter dan hoe ze er nu op staan, maar moeten het van diep halen om bij Bommel te winnen. De man met de trommel is vastberaden om zondag zijn club naar de overwinning te jagen en is dus ook te vinden achter de omheining van de club. Helaas voor het eenmansorkest heeft Website laten maken Boxmeer in de rust de handhaving gebeld, wat zorgt voor een flinke boete en genoeg afleiding. Website laten maken Boxmeer blijft verrassen en trekt de overwinning over de streep met wat snelle counters.

DVS H1 - Horst H1 1-1
Een paar seizoenen geleden was dit een van de leukste 3e klasse wedstrijden: hard vechten, snelle counters & veel goals. Nu is het meer een handbalwedstrijd aangezien beide ploegen zich in een schildpad-formatie opstellen en voor wat scoopjes gaan. DVS kan thuis normaal wel iets omdat ze graag aan het publiek laten zien dat er nog iets in zit, helaas zijn de enige toeschouwers de voetballende buren.

Website laten maken Deurne H1 - Don Quishoot H1 2-1
Website laten maken Deurne is echt een wisselvallige ploeg op dit moment, maar daar kampen alle teams ondertussen wel mee. Don Quishoot moet deze wedstrijd winnen om niet te ver te zakken. Website laten maken Deurne moet deze wedstrijd winnen om te bewijzen dat ze wel in de derde klasse thuishoren. Het gaat afhangen van wie de minste corona-afwezigen heeft. Dat zal Website laten maken Deurne wel zijn..

HOCO H1 - Website laten maken Wijchen H1 5-2
Winnen van Website laten maken Prinsenbeek is erg knap en ik denk dat de rest van de competitie jullie dankbaar is voor het afremmen van de prinsjes. Deze wedstrijd is eigenlijk direct een ticket naar klasse behoud voor Website laten maken Wijchen. Is de volgende stunt in de maak? Winnen in HOCO? Nee. Onze tandarts is met zijn verkeerde gebit uit bed gestapt en ontbijt het liefst vers ge´rriteerde hockeyjongentjes met melk. Website laten maken Wijchen weet niet wat ze meemaken maar hij heeft zijn broek nog aan, wees blij.

Website laten maken Oirschot H1 - Liberty H1 3-1
Website laten maken Oirschot heeft na vorige week volgen mij wel wat goed te maken. Liberty is stiekem wel beter dan wat er van verwacht werd (maar ook iets gehoord over een tandarts 2.0..) Helaas voor Liberty is de drang van Website laten maken Oirschot om top 3 te eindigen groter dan de bewegingsvrijheid van onze Libertijnen.

Website laten maken Prinsenbeek H1 - Website laten maken Waalwijk H1 5-0
Wat fijn voor Website laten maken Waalwijk dat de Roefeldagen van dit weekend gewoon door kunnen gaan en ze dus gelukkig met 8 man de wedstrijd kunnen beginnen. De overige spelers zijn bij andere bedrijven om te kijken of dat niet leuker is dan hockeyen in Website laten maken Waalwijk.
Om kwart voor 4 eindigt de quarantaine van de spits van Website laten maken Waalwijk, dus proberen ze de wedstrijd uit te rekken om zo toch nog een goaltje mee te pakken. Helaas voor ons spitsje is het onmogelijk om dit te belopen tegenover een vol team blauw bloed.