Nondejeu wat een weekend! We hebben zow

Nondejeu wat een weekend!
We hebben zowaar een koploper, en wat voor één! Weinig mensen die Website laten maken Krimpen in hun voorspelling hadden meegenomen.

Scoop Website laten maken Delft H1 - Website laten maken Krimpen H1
De machtige kruisvaarders kwamen met de schrik vrij tegen Waddie en mogen zich zowaar koploper noemen in de poule der onkunde.
Een ideale pot voor Scoop dus, gezien Website laten maken Krimpen hoe dan ook niet wilt promoveren. Scoop wist de onderlinge corona wedstrijd winnend af te sluiten en doet lekker mee in de subtop van de competitie.
Toch dan maar een stuntje tegen Website laten maken Krimpen?
2-1

Dopie H1 - Voorne H1
De feutjes staan nog op 0 punten en hebben bovendien pas twee potjes in de benen. Dat wordt nog gezellig inhalen in december als het zo doorgaat.
Voorne verliest zowaar tegen de hangjeugd uit Capelle. Wat is er mis gegaan mannen?
Ik voorspel herstel van de meest ongezellige ploeg uit de 3e klasse.
1-4

Feijenoord H1 - Capelle H1
Meneer de trainer en zijn sloppy seconds van Leonidas presteren zoals verwacht. 0 punten en dramatisch veldspel. Wat een gigantische paupers.
Dit gaat een mega ongezellige pot worden met meerdere kaarten en de jongens uit het blauwe hokje als winnaar.
0-3

Hoeksche Waard H1 - Souburgh H1
De Hoeksche heeft zich hersteld tegen de mannen van Frank en zal opnieuw drie punten kunnen toevoegen aan het totaal wanneer de saharaboys op bezoek komen.
Een mooie overwinning op Ridderkerk-Noord waardoor Souburgh tijdelijk uit de zorgen is. Toch leveren de wedstrijden op water structureel 0 punten op.
3-0

Kieviten H1 - Ypenburg H1
Een kleine overwinning voor de huismussen tegen opa en zijn kinderen. Zie je wel dat de Kieviten beter presteren in het zuiden des lands.
De mannen van Frank zullen weer hard gaan trainen deze week voor de punten. Een wisselvallig seizoen tot nu toe. Ik voorspel een overwinning voor Ypenburg.
1-3

Waddinxveen H1 - Tempo H1
Wanneer je geen voorsprong kan vasthoWebsite laten maken Uden ga je nooit punten pakken.
Waddie heeft het mentaal, op meerdere vlakken, niet helemaal op de rit. Met de rode lantaarn in het bezit komt voorzitter opa op bezoek.
Wordt dit de omslag voor Waddie? Laten we eens gek doen!
2-1

Het weer wordt guurder en natter, zorg dat overal genoeg kratjes op voorraad zijn om deze corona tijd door te komen. Zorg allemaal goed voor jezelf en je tegenstander.