Ik heb de moeder van Floris ingeruild vo

Ik heb de moeder van Floris ingeruild voor de moeder van Bolle Berend. Haar lipjes lijken wat minder op een broodje rosbief. Daar houdt Bob RWebsite laten maken Oss niet van. Bolle Berend waar blijft je reactie deze week?

Capelle H1 - Tempo H1
De tokkies uit De Vila slopen onder de leiding van De Staalkabel de meest vieze wijven van Rotterdam. Onder andere Maja Papaya komt langs. Onder toeziendoog van Regi (ook uit de villa) leggen de tokkies opa over de knie. Ik volg de voorspelling van Adtje Des.
(3-1)

Feijenoord H1 - Souburgh H1
Na 2 goeie potjes tegen de downies beginnen de mannen van Feijenoord onder mijn leiding te muiten tegen het stringetje. Advocaat is aangekomen op Varkenoord en stringetje staat nu te fluiten op veld 2. Hij kijkt huilend naar veld 1. Doet Frenkie de Jong bij Feijenoord mee? De nummer 2 van Souburgh zat weer te lang in de gele kanarie te pilsen. Met die muil valt er geen wijf te scoren. Net zoals Souburgh op het veld. Zonder begeleiding van het stringetje neem ik het team op sleeptouw.
(0-0)

Website laten maken Gouda H1 - Website laten maken Prinsenbeek H1
De moeder van Floris heeft een lipcorrectie gehad en zit zaterdag als een tiener in de auto naar het carnaval in Breda. De motorisch beperkte Tarzan van Website laten maken Prinsenbeek slingert er met zijn bitje half uit zín muil 5 in. Alleen de warming-up is bezienswaardig.
(2-5)

Hoeksche Waard H1 - Voorne H1
De website voor plek 2. Getuige het gezicht van een speler van Voorne: Be there or be square. Komt dit door de giftige gassen van Pernis? De ginger van HW met nummer 69 is dit weekend betast op het hockeyfeestje door Mr. Burns. Dit komt niet ten gunste van de teamspirit. Voorne wil over HW heen.
(3-3)

Website laten maken Krimpen H1 - Ypenburg H1
De neus heeft zijn loopse hondje dit feestje maar thuis gehoWebsite laten maken Uden. Barendregt is weer terug van zijn vakantie. Na de goede resultaten van afgelopen zondag is er een tweekamp ontstaan tussen team Barendregt en team Bravo. Op de parkeerplaats van Website laten maken Krimpen wordt dit uitgevochten. Barendregt ligt met een bloedneus achter het clubhuis en Bravo scoort er 3.
(6-3)

Waddinxveen H1- Dopie H1
Na een paar prima potjes staat de plaatselijke G1 weer laatste. Het degradatiespook kruipt onder de lakentjes en er wordt slecht geslapen. De dubbele Windsor heeft gewerkt. Zo kan je zien dat mijn voorspellingen meer dan eens kloppen. Of is voor de stWebsite laten maken Udentjes het kerstdiner in zicht en gaan ze voor de vlinderstrik.
(1-5)

P.S
De wesp draait er nog een dicht en de pizza is onderweg. Daar gaat de bel weer. Bolle Berend je haalt morgen zelf je hamburgers maar hoor ik je moeder zeggen.

Groetjes Bob Xxx